Víziónk

30 éve partnereink szolgálatában...

Az Amari Hungaria Kft., mint Magyarország egyik meghatározó alumínium kereskedelmi vállalata a jövőben is a piaci igényeknek megfelelően fejleszti termékválasztékát és szolgáltatásainak körét. Arra törekszünk, hogy a vevőink részére minél teljesebb megoldásokat kínáljunk, támogassuk őket a tervezésben, a késztermék előállításban, a megfelelő alapanyagok kiválasztásában és azok feldolgozásában, megmunkálásában. Célunk, hogy a piaci követelményekkel összhangban, a folyamatos innovációt szem előtt tartva európai szintű és minőségű szolgáltatásokat nyújtsunk vevőinknek.

Mindenkor tudatosan alkalmazkodunk a vevői igényekhez, ennek érdekében a kereskedelmi termékeinket egyre magasabb feldolgozottsági szinten kínáljuk a partnereink részére.

Amegmunkálási lehetőségeink folyamatos bővítésével igyekszünk a növekvő vevői elvárásoknak megfelelni, a feldolgozottság szintjének folyamatos fejlesztésével az egyedi- vagy sorozatgyártásban is helyt állni.

Hosszú távú céljaink megfogalmazásakor nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos műszaki fejlődést és a vevői igények kiszolgálását szem előtt tartva az új technológiák alkalmazására.

Küldetésünknek tartjuk, hogy hatékony beszállítói legyünk a partnereinknek, akikkel hosszútávon együtt tudunk növekedni.