Bemutatkozás

30 éve partnereink szolgálatában...

Amari Hungaria Kft.

Cégünk 1992 óta tölt be meghatározó szerepet az ötvözött és félkész alumínium ipari termékek magyarországi értékesítése és megmunkálása területén, valamint a haszongépjárműfelépítmény rendszerek és azok tartozékaik piacán.

Az Amari Hungaria Kft. a vevők leggyorsabb kiszolgálása érdekében széleskörű raktárkészlettel illetve a kereskedőknél elérhető legnagyobb gépparkkal rendelkezik az alumínium termékek megmunkálása tekintetében, vevőivel együttműködve kívánja továbbfejleszteni termékeinek és szolgáltatásainak körét, azzal a céllal, hogy partnereink eredményességéhez is hozzájáruljunk.

Folyamatosan szélesítjük raktárról kapható termékeink választékát, hogy vevőink minden problémájára és igényére megtaláljuk a legjobb megoldást. Kiterjedt beszállítói forrásaink révén a legmagasabb minőségű alumínium termékeket kínáljuk partnereink számára kiterjedt európai beszállító hátterünkön keresztül. Amennyiben nem raktári termék vagy speciális termék iránt érdeklődik, azt rövid szállítási határidővel beszerezzük.

Szakembereink várják az Önök megkeresését alumínium termékek egyedi igény szerinti megmunkálására vonatkozóan.

Mindhárom termékvonalunkon folyamatosan szélesítjük raktárról kapható termékeink választékát. Amennyiben nem raktári termék, vagy speciális termék iránt érdeklõdik, azt rövid szállítási határidõvel beszerezzük. További információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítõ munkatársainkkal.
Szakembereink várják az Önök megkeresését hosszú távú megmunkálási kooperációra, de egyedi igények teljesítésére is. Kiterjedt beszállítói forrásunk, kiváló minõségû alumínium és acél termékeink, gyakorlott szakembereink és magas szintû szolgáltatásaink teszik lehetõvé a sikeres vevõkapcsolatot.