Szolgáltatás

30 éve partnereink szolgálatában...

Szolgáltatásunk

Szoros együttműködésre törekszünk a vevőinkkel, megértve és kielégítve műszaki, kereskedelmi és kényelmi elvárásaikat, követelményeiket.

Ily módon olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújthatunk, amelyek felhasználásuk és alkalmazásuk során hasznot hajtanak vevőink számára is.

Tanácsadás

Amennyiben kérdése merülne fel termékeinkkel, a megmunkálással, a felületkezeléssel vagy szolgáltatásiankkal kapcsolatban, forduljanak bizalommal kollégáinkhoz, akik igény esetén személyesen is meglátogatják Önt.

Házhozszállítás

A növekvő igényeknek megfelelõen, Vevőink kérhetik a megrendelt termékek házhozszállítását.

A fuvarozót minden esetben a termék méretéhez, súlyához, valamint a szállítási határidõhöz igazodva rendeljük meg, így Vevőinknek a leginkább költséghatékony megoldást fogjuk ajánlani.

Csomagolás

A környezetvédelmet szem előtt tartva, termékeinket gondosan csomagoljuk, így megakadályozzuk, hogy a szállítás és raktározás során esetlegesen sérülések keletkezzenek a termékeken.

A szabálytalan alakú termékek csomagolására leginkább alkalmas légpárnás fóliát használunk, mely kiváló felületvédelmet biztosít, csökkenti a rázkódások és ütések hatásait.

A csomagolási lehetőségekről érdeklődjön értékesítő munkatársainknál!