Minőségbiztosítási Politika

Az Amari Hungaria Kft. célul tűzte ki, hogy a cég fejlődése, a minőség, a környezetvédelem, a munkahelyi biztonság és az egészségvédelem javítása területén kiemelkedő teljesítményt nyújtson. Cégünket a döntési folyamataiban az értékteremtés vezérli.  A vevők, a partnerek,  a tulajdonosok és munkatársak számára megvalósítandó értékmaximalizálást felelősségteljes munkavégzéssel, folyamatosan fejlődő szolgáltatáskörrel és szaktudással valósítjuk meg.
Elkötelezzük magunkat a fenti politika aktív támogatása és a következő alapelvek gyakorlati alkalmazása mellett:

Vevőközpontúság
Szoros együttműködésre törekszünk a vevőinkkel, megértve és kielégítve  műszaki és kereskedelmi elvárásaikat, követelményeiket. Ily módon olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújthatunk, amelyek felhasználásuk és alkalmazásuk során hasznot hajtanak vevőink számára is.

Munkatársi megelégedettség
Jól szervezett kommunikáció segíti munkatársainkat a belső és külső kapcsolattartásban. Az azonosulás a cég célkitűzéseivel és a követelményeknek megfelelő folyamatos képzés garantálják  a munkatársaink által megvalósított tevékenység eredményességét.

Folyamatirányítás
Az irányítási rendszer hatékony alkalmazásával irányítjuk, mérjük és fejlesztjük folyamatainkat és alkalmazzuk az erőforrásainkat és ezáltal növeljük cégünk, ill. üzleti partnereink teljesítményét is.

Szállítók minősítése
Partnereink és szállítóink kiválasztásánál magas követelményeket támasztunk az általunk elérendő teljesítmény megvalósítása érdekében.

Irányítási rendszer
Szabályos időközönként felülvizsgáljuk, tanúsíttatjuk rendszerünket és folyamatainkat a nemzetközileg elismert ISO 9001 / 14001 / 18001 szabvány szerinti előírásoknak megfelelően. A szervezet folyamatainál rendszeresen követjük és ellenőrizzük a  törvényeknek való megfelelést.

Folyamatos fejlesztés
A szervezet teljesítményének folyamatos javítása érdekében folyamatainkat  időszakonkénti átvizsgálásokkal mérjük és értékeljük az eredményesség és a hatékonyság szempontjából.

Környezetközpontú szemlélet és munkahelyi egészségvédelem
A munkatársaink számára biztosított munkakörülmények lehetővé teszik a    baleset- és a betegség megelőzést. Minimalizáljuk a telephelyünk és munkafolyamataink révén esetlegesen előidézett környezeti hatásokat. Irányítási rendszerünk eredményes működése garantálja azt, hogy a természetes erőforrásokat hatékonyan használjuk fel és fokozzuk teljesítményünket a környezetvédelem, munkahelyi egészségvédelem és biztonság területén.


AMARI Hungaria Kft.
Amari Hungaria Kft. © 2013. All Rights Reserved.