Mindhárom termékvonalunkon folyamatosan szélesítjük raktárról kapható termékeink választékát. Amennyiben nem raktári termék, vagy speciális termék iránt érdeklődik, azt rövid szállítási határidővel beszerezzük. További információért kérjük, vegye fel a kapcsolatot értékesítő munkatársainkkal.

Szakembereink várják az Önök megkeresését hosszú távú megmunkálási kooperációra, de egyedi igények teljesítésére is. Kiterjedt beszállítói forrásunk, kiváló minőségű alumínium és acél termékeink, gyakorlott szakembereink és magas szintű szolgáltatásaink teszik lehetővé a sikeres vevőkapcsolatot.
Üdvözöljük az Amari Hungaria Kft. honlapján!
Amari Hungaria Kft.,
1044 Budapest, Ipari park utca 3.

félkész, ötvözött ipari alumínium termékek
haszongépjármű felépítmény rendszerek
Amari Hungaria Kft.,
1044 Budapest, Ipari park u. 3.

rozsda- és saválló acél termékek

Amari Hungaria Kft. © 2013. All Rights Reserved.
20 éve partnereink szolgálatában...

Cégünk 1992 óta tölt be meghatározó szerepet az ötvözött és félkész alumínium ipari termékek értékesítése és megmunkálása területén, valamint a haszongépjármű felépítmény rendszerek és azok tartozékaik piacán.

2012 óta az Amari Hungaria Kft. tevékenységi köre rozsda- és saválló acél termékek forgalmazásával bővült, így próbálva teljeskörűen kiszolgálni a partnerek igényeit.

Szeretettel várjuk minden régi és új ügyfelünket a rozsda- és saválló acél termékek széles választékával – lemez, lemeztekercs, cső, rúdanyagok.

Az Amari Hungaria Kft. vevőivel együttműködve kívánja továbbfejleszteni termékeinek és szolgáltatásainak körét, azzal a céllal, hogy partnereink eredményességéhez is hozzájáruljunk.